Over ons

geinexpress-overons

Het doel van de Geinexpress

Iedere maand ontvangen de ouderen een nieuw programma, waaruit ze een keuze kunnen maken. Het doel van de Gein Express is het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen. Zij worden door de chauffeur en begeleidster thuis opgehaald en later op de dag, na het uitje weer terug gebracht.

 

Voor aanmelden of informatie over de Gein Express, kunt terecht bij Gery Eikelboom (projectleider) op 06 - 21 23 49 93 of per mail aan stichtinggeinexpress@hotmail.nl

Eenmalige inschrijfkosten € 5,--. Daarnaast betaalt u € 15,-- per jaar voor druk- en portokosten, om iedere maand het nieuwe boekje op uw deurmat te ontvangen. Indien u het programma per email ontvangt, is dat gratis!

Aanmelden voor een uitje kan op dinsdagmorgen van 9 - 12 uur en op donderdagmiddag van 13 - 16 uur.

Op tel.nr. 06 - 36 41 89 10 kunt u de bus bereiken! Echter alleen op de dagen dat de bus rijdt en wij met de gasten onderweg zijn. Op andere momenten staat deze telefoon uit.

Bij te weing belangstelling, kan een uitje helaas niet doorgaan!

 

Op zaterdag rijdt de Gein Express voor de Stadspashouders Keurmerk 01 01Stadspashouders. Het programma vindt u onder de kop Programma/Stadspashouders en kunt u ook terugvinden op de gemeentepagina van het Kontakt v/h de Molenkruier.