(Laatste) Nieuws

  • Gein Express wint hoofdprijs
  • Gein Express wint hoofdprijs

Gein Express wint hoofdprijs

9 maart 2019 / Gein Express wint hoofdprijs.

Links op de foto: Ad Visschers, voorzitter Gein Express en Jos van Rossum lid van de Stuurgroep.

 Op 9 maart was de uitslag van de ING-actie om in aanmerking te komen voor een donatie onder de kreet van “Help Nederland vooruit”.

Van de 596 aanmeldingen bij het regiokantoor van de ING in Nieuwegein, was de Gein Express bij de vijf genomineerden. Met 451 stemmen is de Gein Express winnaar geworden met de hoofdprijs van 5000 euro. Nummer 2 was het project de “inlooplunch” uit Harmelen met 284 stemmen. Het verschil in het aantal stemmen laat zien dat de Gein Express met kop en schouders winnaar is geworden. Het bedrag wordt gereserveerd voor straks weer een nieuwe bus.

De Gein Express is in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds sinds begin 2012 actief in Nieuwegein. Een project met circa 40 vrijwilligers. Maandelijks is er een nieuw maandprogramma waarbij de ouderen een keus kunnen maken om dagelijks op stap te kunnen. De ouderen worden thuis opgehaald en later weer thuis gebracht.

Voor meer informatie over de Gein Express kan contact worden opgenomen met Gery Eikelboom, te bereiken onder 06 21 23 49 93 of kijk op de site www.geinexpress.nl.


Intro

Via de actie Rabo Clubsupport 2020 ontving de Gein Express een prijs van € 2.584,73 van de Rabobank Utrecht en Omstreken   TEKST:
Donatie Rabobank

         Nieuwegein, mei 2020                             

Nog geen twee weken geleden was Frans Noordijk (85) nog gewoon onder de mensen. Hij hoopt dat de coronacrisis niet te lang gaat duren. ‘Het

Beste leden, de laatste nieuwe foto's van 2020 zijn weer in het fotoalbum geplaatst.  Kijk ze terug en geniet opnieuw!

Op 2 januari 2020 gingen leden van de Gein Express naar het Amsterdam Light Festival. Door na Ton Smit tussen 14 en 15 uur