Algemene informatie + Onze Spelregels

Attentie s.v.p. ▼

 

Druk- en portokosten 2019

Zoals u weet zullen in 2019 de tarieven van PostNL weer gaan stijgen. Daarom is het bestuur genoodzaakt om uw bijdrage voor het toezenden van het maandelijkse programma te verhogen van € 12,50 naar € 13,50. We hopen dat u daar begrip voor heeft.

 

De penningmeester verzoekt u vriendelijk om de kosten voor drukwerk en porto ad € 13,50 pas ná 1 januari 2019 over te maken. U kunt dat doen op rekeningnummer NL95 RABO 0166 109 487 ten name van de Stichting Gein Express onder vermelding van ‘Portokosten 2019’.

  

Cadeaubon

Weet dan dat de Gein Express ook cadeaubonnen uitgeeft. De hoogte van het bedrag kunt u zelf bepalen. De bon is verkrijgbaar bij de penningmeester, de heer Harry Meerts, te bereiken op telefoonnummer 030 6056778 of via email harrymeerts@ziggo.nl

  

Adreslabel aan rollator

Maakt u gebruik van een rollator? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk dit hulpmiddel voor u is. U kunt hem niet meer missen! Daarom vragen wij u vriendelijk om een adreslabel aan uw rollator te hangen.

 

Wilt u zo vriendelijk zijn om zo snel mogelijk uw uitstapjes door te geven aan de projectleider, zodat deze de planning op een goede wijze kan laten verlopen? Onze hartelijke dank hiervoor.

 

Wachtlijst

Als er 7 personen meegaan is de bus vol. Als u zich daarna aanmeldt, zetten wij u op de wachtlijst. Bij veel aanvraag zorgen wij ervoor dat het bewuste uitje de maand erop weer in het programma wordt opgenomen.

U krijgt alleen dán voorrang, wanneer de activiteit de maand erop opnieuw wordt aangeboden. 

 

Beltijden

Wilt u s.v.p. rekening houden met de beltijden op dinsdagochtend en donderdagmiddag? Alleen dán zit de projectleider achter zijn computer om de door u gekozen uitstapjes te boeken. 

 

Reserve

Soms is een uitje zo populair dat Gery u op de reservelijst moet plaatsen. Dat betekent echter wel dat u als eerste aan de beurt bent als wij dit uitje de maand daarna opnieuw op het programma zetten. U wordt dan door Gery gebeld.

Mocht een van uw kinderen per email uw uitjes boeken, vraag hen dan om hierin duidelijk te vermelden voor wie de boeking is bedoeld.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 21 23 49 93 op:

- dinsdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur en
- donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur

E-mailen kan ook, dat doet u naar: stichtinggeinexpress@hotmail.nl

 

Rolstoelen en rollators in de bus

Zoals u wellicht weet is de ruimte achter in de bus beperkt. Het kan gebeuren dat er bij een specifiek uitje té veel klanten meegaan die gebruik maken van een rolstoel of rollator.

Het is dan mogelijk dat u een afmelding krijgt van de projectleider omdat het aantal hulpmiddelen niet in de bus past. Het maximum is 1 rolstoel + 2 rollators of 3 rollators totaal! 

Wij hopen dat u daar begrip voor hebt.

 

Foto’s van de uitjes vindt u op onze website, ze zijn net weer aangepast met de laatste nieuwe foto's!  

Klik rechtsboven op MEER en kies het gewenste jaar.

 

Deel uw ervaringen eens door een leuk verhaal te schrijven!

Wij vragen wij ons af of u uw ervaringen weleens op papier zet.

Is dat het geval, mogen wij dan met u meelezen?

Stuur uw verslagje maar op naar Gery, dan zullen wij ervoor zorgen dat óók uw verhaal op de website komt. Op die manier kan iedereen meegenieten!

 

 

 

 


 

 

 

DE SPELREGELS

- Voor de uitstapjes moeten zich minimaal 4 personen aanmelden, anders gaat het uitstapje niet door.

- Als de rit niet doorgaat, wordt u 2 dagen vóór het uitje gebeld.

- Als er 7 personen meegaan is de bus vol. Als u zich daarna aanmeldt, zetten wij u op de wachtlijst. Indien deze activiteit de maand erop weer wordt aangeboden, krijgt u voorrang. We hopen dat op deze manier iedereen aan de beurt kan komen.

- U wordt de dag of avond vóór het uitje gebeld dat de rit doorgaat.

- De ophaaltijd die vermeld wordt in het programma, is de tijd waarop de eerste klant thuis wordt opgehaald.

- Bent u echter de laatste klant in de route, dan kan het zijn dat u even moet wachten tot wij bij u zijn.

- ’s Morgens wordt u gebeld met het bericht dat de bus er aan komt.

- U wordt thuis opgehaald en natuurlijk ook weer thuis gebracht.

- Entree, consumpties en lunch zijn niet in de prijs inbegrepen, tenzij anders vermeld in het programma. U kunt natuurlijk altijd zelf een lunchpakketje meenemen.

- Wilt u de kosten van de bus zoveel mogelijk met gepast geld te betalen?

- Wij willen u een leuke en aangename dag bezorgen.

- Mocht u vragen of op- en aanmerkingen hebben, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons daarvan op de hoogte brengt.

- Ook tips voor uitstapjes zijn van harte welkom.

U kunt ze doorgeven aan Gery Eikelboom, projectleider van de Gein Express, via                   06 21 23 49 93 of per e-mail naar stichtinggeinexpress@hotmail.nl

 


 

ANNULERINGSVOORWAARDEN

 

- Afmelden voor een uitstapje kan tot twee dagen van te voren

1. Bij een annulering korter dan 2 dagen (48 uur) voor het uitje ontvangt u een nota ad       € 10,-- administratiekosten.

1a. Indien vooraf door ons al een ticket is voldaan, dan betaalt u € 10,-administratiekosten plús de kosten van het ticket.

2. Bij een annulering langer dan 2 dagen voor het uitje betaalt u geen administratiekosten. Echter, als vooraf door ons al een ticket is voldaan, ontvangt u wel een nota voor de kosten van dat ticket.

Alleen bij acute gevallen wordt hiervan afgeweken.

 

WIJ WENSEN U GOEDE REIS EN HEEL VEEL PLEZIER!